facebook
Logo

ADVENTURE TRAVEL & WILDLIFE SAFARIS


Join our unique wildlife safaris for an unforgettable experience!

Wild Seas

 

Å se hvaler i sitt naturlige habitat er en rørende opplevelse, men vi inviterer deg til å ta et steg dypere og bli med på et eventyr fylt med førsteklasses attraksjoner og uforglemmelige opplevelser. La Wild Seas være din guide til den livlige sjøen og de fantastiske fjellformasjonene Nord-Norge har å by på.

 

Er du klar for ditt livs eventyr? Book en safari med Wild Seas i dag!

 

Hvalforskningssafari

 

Ditt livs opplevelse

Wild Seas gir reisende en opplevelse for livet med en hvalsafari som støtter prosjekter som bevarer hvalbestanden i Norge.

Eksklusiv hvalsafari og forskningssafari

Wild Seas tilbyr en eksklusiv hvalsafari ved å la deg møte de imponerende dyrene på et personlig nivå. Vær en forsker, og opplev hvordan man studerer marine pattedyr.

Bli med Wild Seas og gjør en forskjell

For hver bestilte tur går en prosentandel an inntektene til forskning. Vær med å gjør en forskjell!

Lær mer om vår hvalforskningssafari her.

En vill opplevelse

 

Den ultimate arktiske opplevelsen

Så mye mer enn bare hvalsafari! Denne arktiske safarien fordyper deg i de fantastiske utsiktene og spektakulære aktivitetene og kulturene i Nord-Norge.

Naturen på sitt beste

Reis utenfor allfarvei og nyt en av verdens mest fantastiske villmarker. Uansett når du besøker Nord-Norge tar du fatt på en transformerende reise når du opplever midnattssolen eller nordlys, avhengig av årstid.

Høy standard og kvalitet

Utsøkt mat og kvalitetsovernatting styrker denne naturopplevelsen i verdensklasse. Våre turer er nøye gjennomtenkt og designet for at du møter de høyeste standarder for komfort, kvalitet og autentisitet.