facebook

Øko-turisme og bevaringsarbeid

Å kombinere øko-turisme med bevaringsarbeid lar Wild Seas bidra til forskningsprosjekter som trenger hjelp. Wild Seas arbeider i direkte samarbeid med The Cetacea Project, en ideell organisasjon som etablerer et overvåkningsprogram for marine pattedyr, designet for å overvåke lokale hvalbestander

The Wild Seas Experience

Denne kombinasjonen av øko-turisme og forskning lar folk oppleve naturen og dyrelivet på nært hold, samtidig som de blir bevisste på farene som truer villmarken. Lær om The Cetacea Project her.

Høy standard for kvalitet og sikkerhet

Ekspertisen våre ansatte har opparbeidet seg over tiden lar oss tilby høy standard for kvalitet og sikkerhet på våre ekskursjoner. Vår omfattende erfaring i turistbransjen har ikke bare gitt oss en dyptgående forståelse av å designe en perfekt ekskursjon, men også hjulpet oss å gjøre eventyrene med Wild Seas til en minnerik opplevelse fra start til slutt.

The Wild Seas Way

Vår smittende entusiasme sørger for at du får det aller beste når det kommer til en opplevelse med Wild Seas. For oss er ikke opplevelsesreiser bare en hobby, det er en livsstil.

Vårt Crew

 

Stephanie J. Milne

Stephanie J. Milne

Grunnlegger & Forsker på marine pattedyr

+47 473 97 492

sj.milne@wildseas.no

Siden 2005 har Stephanie jobbet med marine pattedyr i hele verden, både gjennom en rekke forskningsprosjekter og som naturforsker.

Hun ble umiddelbart fengslet av hvaler og deres liv til sjøs; etter hennes første møte med ville delfiner var hun hektet på kroken. Siden da har hun bygget opp Wild Seas og The Cetacea Project, to programmer designet for å jobbe sammen for å skape de beste opplevelsene for dyreliv samtidig som å arbeide mot bevaringsarbeid for å sikre trivsel hos disse dyrene og deres habitat.

Captain Fred Erik Torhus

Kaptein Fred Erik Torhus

Master Mariner & Sikkerhetssjef
+47 419 27 355
fe.torhus@wildseas.no

Fred Erik er en dyktig sjøkaptein med flere tiårs erfaring med å navigere skip i hele verden. Han gikk fra å seile den historiske DS Skibladner, verdens eldste operative hjuldamper, til Kongeskipet Norge og videre til å reise jorden rundt med cruiseskip.

 

Som medgrunnlegger i Wild Seas ønsker han å dele den nydelige norskekysten med folk fra hele verden. Hans ekspertise i maritim sektor og omfattende opplæring som sikkerhetsoffiser gjør at alle besøkende er i trygge hender. Samtidig vil hans erfaring i turistindustrien sørge for en fantastisk opplevlse!